Skip to main content

E-MAIL & WEBSITE

Exchange Online

Professionele zakelijke communicatie oplossing waarbij e-mail, contactpersonen en agenda kunnen worden gedeeld. Lokale server niet meer noodzakelijk.

Office 365

De productiviteitssoftware van Microsoft samengebracht met krachtige cloud services in een betrouwbaar abonnement.

SSL certificaten

Een SSL certificaat is noodzakelijk om de communicatie van en naar een website te beveiligen.

Exchange Online

Microsoft Exchange is dé oplossing voor zakelijke communicatie via e-mail. Exchange fungeert als digitaal postkantoor, waarbij e-mail, contactpersonen en agenda kunnen worden gedeeld tussen personen en apparaten.

Exchange Online biedt alle voordelen die dit krachtige programma heeft, zonder dat er nog een fysieke netwerkserver op locatie benodigd is. WCCS biedt deze gehoste dienst aan op betrouwbare servers die fysiek in Nederland staan, of rechtstreeks bij Microsoft zelf.

Office 365

Office 365 van Microsoft brengt de veelgebruikte programma’s als Word, Excel, PowerPoint en Outlook samen in een abonnement. Naast de online versies van deze programma’s omvat dit product een aantal krachtige cloudservices zoals OneDrive, Azure en Sharepoint, waarbij samenwerken op een veilige en efficiënte manier centraal staat.

Er zijn een aantal verschillende edities van Office 365 beschikbaar met een verschillende samenstelling van producten. Er is bijvoorbeeld een variant waarbij alleen volledig online gewerkt kan worden en een variant waarbij ook een aantal lokale installaties van het Officepakket inbegrepen zijn.

SSL certificaten

Via SSL wordt de communicatie tussen een webserver en de browser van een bezoeker versleutelt. Hierdoor kunnen de gegevens moeilijk onderschept worden. Tegenwoordig blokkeren veel browsers websites die niet uitgerust zijn met een geldig certificaat.

Verder is het zo dat Google websites zonder SSL certificaat aanzienlijke lager klasseert dan beveiligde websites. WCCS levert  verschillende types SSL certificaten en neemt hierbij de gehele installatie- en aanvraagprocedure uit handen van haar klanten.

WordPress

Een gelikte website of blog wordt gehost op een snelle en betrouwbare WordPress server.

Webhosting

Elke website moet gehost worden op een betrouwbare server. Technisch beheer moet vanzelfsprekend zijn.

POP/IMAP mailserver

Communiceren per e-mail vanaf je eigen domeinnaam. Betaalbare oplossing met veelzijdige opties om op met allerlei apparaten je zakelijke e-mail te kunnen gebruiken.

WordPress

WordPress is misschien wel de meest populaire software om een website in op te maken en te beheren. Zowel voor de webdesigner als voor de eigenaar van de website biedt deze software een grote mate van flexibiliteit en keuzevrijheid om een mooie en effectieve website te maken.

In verschillende datacentra in Nederland bieden wij WordPress hosting aan, waarbij de veiligheid en de stabiliteit van de systemen verzekerd zijn. Omdat de snelheid en opslagruimte van onze WordPress hosting schaalbaar zijn, groeit de webserver mee met je website en je bedrijf.

Webhosting

In welke programmeer taal een website ook is opgemaakt, een betrouwbare webserver is altijd een vereiste. Naast onze specifieke WordPress hosting bieden wij ook flexibele hosting aan op zowel Linux servers als in een Microsoft omgeving.

Zoals bij al onze producten bieden wij een oplossing op maat. Afhankelijk van de behoefte kunnen wij een  website hosten op een gedeelde server of op volledig private server. Het technische beheer ligt altijd bij ons en de server staat altijd in een betrouwbaar datacentrum in Nederland.

POP/IMAP Mailserver

Voor sommige organisaties is de mogelijkheid om te kunnen e-mailen vanaf een eigen domeinnaam een eenvoudige behoefte.  Als het niet noodzakelijk is om allerlei geavanceerde functies te hebben als gedeelde agenda’s en contactpersonen, dan is een POP/IMAP Mailserver de betaalbare oplossing die je zoekt.

WCCS werkt samen met een aantal gerenommeerde hostingproviders in Nederland waarbij het dagelijkse beheer en de eerstelijns ondersteuning van de mailserver altijd bij onszelf ligt. Dit product wordt vrijwel altijd toegepast in combinatie met webhosting.

Beveilig je website met een SSL certificaat

ZAKELIJKE MAILOPLOSSINGEN

Elke bedrijf, groot of klein heeft te maken met communicatie via e-mail. Om professioneel voor de dag te komen is communiceren vanaf een eigen maildomein een eerste vereiste. Vervolgens is het belangrijk dat zowel de inkomende als de uitgaande berichten vrij zijn van virussen. Inkomende spam moet tot een minimum beperkt worden.

Wij bieden mailvoorzieningen van heel eenvoudig tot heel uitgebreid. Professionele spamfilters, virusbescherming en ook archiveringstools kunnen wij voor onze klanten inrichten.

Naast via e-mail ook telefonisch goed bereikbaar zijn?

WCCS ondersteunt in een aantal mogelijkheden.