Skip to main content

Op deze pagina zullen wij veel voorkomende handelingen bij het gebruik van Microsoft 365 zo duidelijk mogelijk toelichten. Omdat Microsoft vrijwel dagelijks veranderingen doorvoert in haar producten, kan het zijn dat de schermen die je in werkelijkheid ziet afwijken van de onderstaande voorbeelden.

Microsoft 365 | Gedeeld postvak toevoegen aan Outlook online

Als je bent ingelogd in de online omgeving  van Microsoft 365 (zie: Werken in de online omgeving), dan kun je door in de linker balk op Outlook te klikken de online versie van Outlook openen. Je ziet op dit moment je eigen postvak binnen de Microsoft omgeving. Als je ook toegang hebt tot een of meer gedeelde postvakken, dan is het mogelijk om deze steeds weer te laten geven in de hoofdweergave van Outlook online. Om dit eenmalig in te stellen volg je de volgende stappen.


Ga met je cursor naar de optie Mappen in de linker kolom van de pagina. Je ziet als het goed is je cursor veranderen in een handje (zie rode pijl, bovenstaande afbeelding). Klik vervolgens met de rechter knop van de muis.

 


Kies vervolgens de optie Gedeelde map of postvak toevoegen en klik hierop (gewoon met links).

 


Tik in dit venster de naam in van het gedeelde postvak dat je wil toevoegen en klik op Toevoegen.

 


Je ziet nu het gedeelde postvak dat je hebt toegevoegd onder je eigen postvak verschijnen.

 


Als je het gedeelde postvak aanklikt, dan klapt deze uit en kun je de sub mappen van het postvak zien.

 


Als je op deze manier meerdere gedeelde postvakken toevoegt, dan worden deze onder elkaar weergegeven in de linker kolom van Outlook online.