Skip to main content

Op deze pagina zullen wij veel voorkomende handelingen bij het gebruik van Microsoft 365 zo duidelijk mogelijk toelichten. Omdat Microsoft vrijwel dagelijks veranderingen doorvoert in haar producten, kan het zijn dat de schermen die je in werkelijkheid ziet afwijken van de onderstaande voorbeelden.

Microsoft 365 | Gedeeld postvak online openen

Als je bent ingelogd in de online omgeving  van Microsoft 365 (zie: Werken in de online omgeving), dan kun je door in de linker balk op Outlook te klikken de online versie van Outlook openen. Je ziet op dit moment je eigen postvak binnen de Microsoft omgeving.

Om vervolgens eenvoudig en snel een gedeeld postvak waar je toegang toe hebt te open (in een eigen venster), volg je onderstaande stappen.


In het hoofdscherm van Outlook online klik je rechtsboven op je initialen.


Vervolgens klik je op de link Ander postvak openen.


In het volgende venster type je de naam in van het gedeelde postvak dat je wil openen. Als je begint met typen verschijnt er meestal een lijst van beschikbare postvakken waar je uit kan kiezen. Klik vervolgens op Openen.

Er opent nu een nieuw tabblad in je internet browser met daarin het gedeelde postvak. Je eigen postvak binnen de Microsoft omgeving blijft geopend in het eerdere tabblad.