Skip to main content

OPSLAG

One Drive & SharePoint

OneDrive biedt een flexibele opslag dienst in de cloud. Met SharePoint creƫer je een online omgeving om informatie te delen en samen te werken.

Synology Hybride Nas

Maak een eigen hybride opslag oplossing met behulp van een Synology NAS en slim gebruik van online opslagdiensten.

One Drive & SharePoint

OneDrive kan als losse dienst of als onderdeel van een Office 365 abonnement voorzien in de online opslag behoefte van een bedrijf. Het uitgangspunt is hierbij dat bepaalde mappen synchroon worden gehouden tussen verschillende apparaten. Niet alleen persoonlijke documenten, maar ook gedeelde bestanden kunnen worden opgeslagen.

Met SharePoint kun je eenvoudig een intranet site opzetten voor je bedrijf, waarbij je kunt samenwerken in documenten en informatie kunt delen. Veel Microsoft programma’s als Word, Excel en PowerPoint kunnen samenkomen in een SharePoint omgeving.

Synology Hybride Nas

Opslag in de cloud biedt veel voordelen, maar voor veel bedrijven is het nog steeds wenselijke om de zakelijke bestanden gewoon nog fysiek op de kantoorlocatie te hebben. Vooral als er veel met grote bestanden gewerkt wordt (als foto’s en tekeningen), is het goed om lokaal te werken.

De combinatie van een lokale opslag server van Synology met slim gebruik van diverse online opslag en back-up diensten maakt het mogelijk om tot een hele mooie oplossing te komen. Wij hebben veel ervaring met het maken van de ideale combinatie van offline en online.

Rushfiles

Volledige opslagoplossing in de cloud, waarbij het voor gebruikers is alsof er nog steeds gewerkt wordt met een lokale server.

Back-up oplossingen

In het huidige digitale tijdperk is het van groot belang voor elk bedrijf om een goede back-up voorziening te hebben.

Rushfiles

Er zijn tegenwoordig veel zakelijke opslagdiensten om uit te kiezen. Bij vrijwel al deze opslagdiensten is het uitgangspunt synchronisatie. Hierbij worden de bestanden dus zowel lokaal als in de cloud opgeslagen. De opslagruimte van de apparaten die gebruikt worden is vaak beperkt en de internet verbinding wordt bij synchroniseren zwaar belast.

In samenwerking met het Deense Rushfiles bieden wij een oplossing waarbij alle bedrijfsdata in de cloud wordt opgeslagen en alleen naar de lokale apparaten wordt gedownload als dit nodig is. Een snelle, veilige en zeer gebruiksvriendelijke oplossing dus voor volledige dataopslag in de cloud.

Back-up oplossingen

Steeds meer belangrijke bedrijfsinformatie wordt digitaal opgeslagen. Correspondentie in de vorm van e-mail, documenten, maar ook administraties en websites zijn belangrijke digitale informatie. Het is bij wet verplicht om gedurende een bepaalde periode alle relevante digitale documenten en correspondentie te bewaren.

Wij hebben al voor veel klanten een plan gemaakt en uitgerold voor de waarborging van de digitale informatie binnen het bedrijf. Wij bieden een passende combinatie van verschillende back-up voorzieningen, waarbij wij er altijd voor zorgen dat er minimaal twee verschillende vormen van back-up actief zijn.

Altijd en overal bij je bestanden kunnen

Naast via e-mail ook telefonisch goed bereikbaar zijn?

WCCS ondersteunt in een aantal mogelijkheden.