Skip to main content

TELEFONIE

Hosted VoIP

In plaats van een fysieke telefooncentrale op locatie, is een op internet gehoste VoIP centrale de oplossing voor zakelijk bellen.

VoIP hardware

Bellen via VoIP doe je met een speciaal (bureau)toestel of met een softphone op de computer of Mac

Bria Softphone

De Bria softphone heeft een eenvoudige uitstraling, maar kan alles wat je van een softphone verlangt.

Hosted VoIP

Analoge en digitale telefoonlijnen behoren steeds meer tot het verleden, bellen via VoIP is de toekomst. Waar het vroeger noodzakelijk was om een dure fysieke telefooncentrale aan te schaffen en te onderhouden, is het tegenwoordig mogelijk om alles in een online systeem onder te brengen.

Al jaren bieden wij bestaande en nieuwe klanten telefoonoplossingen via VoIP in samenwerking met een van onze partners. De online VoIP centrales zijn voorzien van alle geavanceerde functies als automatische beantwoording, wachtrijen en voicemailboxen.

VoIP hardware

VoIP is Voice over IP, spraak over internet. Het is niet meer nodig om een fysieke centrale te hebben, alleen een fysiek of softwarematig telefoontoestel en een goede internetverbinding zijn vereist. Er zijn heel veel fabrikanten die VoIP hardware aanbieden, wij hebben gekozen voor Yealink als onze voorkeursleverancier. Kwaliteit en veel keuzemogelijkheid.

De bureautoestellen van Yealink zijn beschikbaar van zeer eenvoudig en betaalbaar, tot zeer uitgebreid met tientallen knoppen. De draadloze DECT telefoons zijn zeer robuust en voor alle toestellen zijn headset beschikbaar.

Bria Softphone

De Bria softphone van Countherpath is wereldwijd een van de meeste populaire zakelijke softphones. Maak met behulp van een headset van elke computer of Mac een volwaardige VoIP telefoon. De gebruikersinterface van Bria is zeer overzichtelijk, daarom is wennen aan de nieuwe telefoon zo gebeurd.

Omdat wij geautoriseerd partner zijn van Countherpath mogen wij de Bria Stretto softphone aanbieden in de vorm van een abonnement. Het is voor onze klanten dus niet noodzakelijk om de software per werkplek aan te schaffen. Onderhoud en support zijn inbegrepen.

Zakelijke telefoonoplossingen op maat

TELEFONIE DOOR WCCS

085-nummers en SIP trunks
Heb je een hybride telefooncentrale en wil je daar een SIP trunk aan koppelen, of wil je bijvoorbeeld een mooie nummerreeks of een 085-nummer? Via onze partner GnTel kunnen wij je vele specifieke VoIP producten en diensten aanbieden. Betrouwbaar en betaalbaar!

Naast via e-mail ook telefonisch goed bereikbaar zijn?

WCCS ondersteunt in een aantal mogelijkheden.