Skip to main content

VERBINDING & HARDWARE

Professionele WiFi

Voor je klanten of voor eigen gebruik, een professioneel wifi netwerk op basis van mesh technologie.

POS oplossingen

Elke winkel heeft een passend kassasysteem nodig. Zeer veel keus, wij adviseren wat voor jou het beste is.

Professionele WiFi

Een slecht of langzaam werkend wifi netwerk is bij veel bedrijven een grote ergernis. Met de producten van Openmesh die wij al vele jaren bij allerlei klanten toepassen beiden wij een eenvoudig op te bouwen systeem dat via internet te monitoren en te configureren is.

Het netwerk dat met meerde access points ontstaat is gebaseerd op mesh technologie, waarbij de access points “elkaar helpen” en zich als een enkel netwerk presenteren. Toepasbaar in de horeca, in kantoren en bij de veeleisende particulier.

POS oplossingen

Er zijn zo veel verschillende aanbieders van kassasoftware dat het voor een leek bijna onmogelijk is om te bepalen wat een passende oplossing is. Omdat een kassasysteem vaak een behoorlijke investering voor een winkelier met zich meebrengt, is een goede keuze van groot belang.

Wij zijn reseller van verschillende fabrikanten van kassasoftware en kunnen bijna altijd meerdere alternatieven adviseren. Verder leveren wij vanzelfsprekend ook alle benodigde hardware.  Denk hierbij onder andere aan touchscreens, bonprinters en barcode lezers.

Internetverbindingen

Een betrouwbare internet verbinding is voor een bedrijf van levensbelang. Een zakelijke internet verbinding zorgt voor zekerheid

Zakelijke hardware

Passende hardware oplossingen, keuze uit de producten van alle gerenommeerde fabrikanten.

Internetverbindingen

Veel bedrijven zijn klein begonnen en hebben nog een particuliere internetverbinding op naam van de baas. Dit lijkt een makkelijke en goedkope oplossing, maar bij storingen is een zakelijke klant veel sneller geholpen dan een particulier.

Als geautoriseerd reseller van onder andere XS4ALL en Ziggo Zakelijk kunnen wij onze klanten altijd snel helpen aan een internetverbinding. Wij nemen de communicatie met de provider uit handen van onze klant, totdat de verbinding werkend is opgeleverd.

Zakelijke hardware

Sinds 1998 levert WCCS zakelijke hard- en software aan haar zakelijke klanten. Door deze jarenlange ervaring is er een voorkeur ontstaan voor bepaalde fabrikanten en leveranciers. Hoewel wij de producten van alle professionele partijen kunnen en willen leveren, zullen wij je altijd ons advies geven op basis van deze ervaring.

De laatste tijd verkopen wij regelmatig zogenaamde refurbished computers en notebooks aan klanten. Dit zijn gebruikte en gereviseerde systemen uit de grootzakelijke markt. In veel gevallen is dit voor bedrijven uit het MKB een interessante optie.

Altijd en overal bij je bestanden kunnen

Naast via e-mail ook telefonisch goed bereikbaar zijn?

WCCS ondersteunt in een aantal mogelijkheden.